Jídelní lístek

 

Pondělí 17. 2.

  0,25l Hrachová s opečeným chlebem  
1. 150g Přírodní vepřová kotleta na česneku s volským okem, hranolky, tatarka 115 Kč
2. 150g Kuřecí rarášci v sýrovém těstíčku, šťouchané brambory s cibulkou 105 Kč
3. 200g Borůvkové knedlíky s tvarohem a cukrem přelité máslem 105 Kč
4. 250g Drahanský ježek (bramborák s masovou směsí, sýrem a česn. dipem) 115 Kč

Úterý 18. 2.

  0,25l Vývar z francouzského kohouta s masem a nudlemi  
1. 150g Olomoucký bifteček (Tvarůžek obalený směsí mletého masa), opékané brambory, tatarská omáčka (doporučujeme) 115 Kč
2. 150g Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka 105 Kč
3. 150g Pomalu pečená vepřová krkovice s cibulkou a žampiony, jasmínová rýže 105 Kč
4. 250g Drahanský ježek (bramborák s masovou směsí, sýrem a česn. dipem) 115 Kč

Středa 19. 2.

  0,25l Valašská kyselica  
1. 150g Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík 115 Kč
2. 150g Vepřové medailonky s dijonskou omáčkou, hranolky 105 Kč
3. 250g Zapečené Penne Con Pollo (kuřecí maso, špenát, smetana) 105 Kč
4. 250g Drahanský ježek (bramborák s masovou směsí, sýrem a česn. dipem) 115 Kč

Čtvrtek 20. 2.

  0,25l Kulajda  
1. 150g Smažený telecí řízek, domácí bramborová kaše, okurek (doporučujeme) 119 Kč
2. 150g Plněná kuřecí kapsa šunkou a sýrem, hranolky, tatarská omáčka 105 Kč
3. 250g Kari rizoto s vepřovým masem a zeleninou 105 Kč
4. 250g Drahanský ježek (bramborák s masovou směsí, sýrem a česn. dipem) 115 Kč

Pátek 21. 2.

  0,25l Frankfurtská  
1. 150g Marinovaný kuřecí steak se sýrem, gratinované brambory 115 Kč
2. 150g Myslivecké kančí ragů s lesními hřiby, gnocchi (doporučujeme) 105 Kč
3. 250g Hovězí Chilli con carne, chléb 105 Kč
4. 250g Drahanský ježek (bramborák s masovou směsí, sýrem a česn. dipem) 115 Kč

Polévka je k menu zdarma, cena polévky bez hlavního jídla 29,-Kč. Váha masa je uvedena v syrovém stavu. Jídla jsou určena k okamžité spotřebě. Informace o obsažených alergenech žádejte u obsluhy.