Jídelní lístek

Polední menu si můžete objednat na foodora.cz  | Bolt a Wolt

Pondělí 28. 4.

  0,25l Fazolová  
1. 150g Grilovaný vepřový steak na medu a hrubozrnné hořčici, bramborové krokety, tatarka 159 Kč
2. 250g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, špenát, cibulka 159 Kč
3. 150g Smažený karbanátek, domácí bramborová kaše, okurek 159 Kč
4. 250g Kuřecí Ondráš, zeleninová obloha 159 Kč
5. 150g Křehké kuřecí medailonky na kari a zázvoru, rýže Basmati 159 Kč
6. 150g Pikantní restovaná krůtí jatýrka na cibulce a slanině, bramborové krokety, tatarka 159 Kč

Úterý 29. 4.

  0,25l Frankfurtská  
1. 150g Zbojnický špíz z vepřové panenky s klobásou, cibulí, slaninou a česnekovým dipem, pečené Grenaille 159 Kč
2. 150g Kuře na paprice (stehno bez kosti), houskový knedlík 159 Kč
3. 150g Moravské uzené, hrachová kaše s cibulkou, chléb 159 Kč
4. 250g Kuřecí Ondráš, zeleninová obloha 159 Kč
5. 150g Pikantní vepřová plec s jalapeňos, hranolky 159 Kč
6. 250g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 149 Kč

Středa 30. 4.

  0,25l Valašská kyselica s klobásou  
1. 150g Smažený krůtí řízek naložený v podmáslí, domácí bramborová kaše 159 Kč
2. 250g Hovězí Chilli con carne, chléb 159 Kč
3. 150g Thajská kuřecí pánev Wok, rýže Basmati 159 Kč
4. 250g Pikantní masová směs v bramboráku 159 Kč
5. 150g Vepřový steak zapečený s tvarůžkem a slaninou, hranolky, tatarka 159 Kč
6. 150g Výběrová treska na másle s bylinkami, domácí bramborová kaše 169 Kč

Čtvrtek 1. 5.

  Státní svátek - vaříme pouze dle stálého jídelního lístku  

Pátek 2. 5.

  0,25l Drůbeží vývar s nudlemi  
1. 150g Argentinský marinovaný vepřový steak, pečené Grenaille, česnek. dip 159 Kč
2. 150g Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka 159 Kč
3. 150g Domácí sekaná s houbami, šťouchané brambory, okurek 159 Kč
4. 250g Pikantní masová směs v bramboráku 159 Kč
5. 150g Kančí guláš, houskový knedlík 169 Kč