Jídelní lístek
Polední menu si můžete objednat na foodora.cz | Bolt a Wolt
Pondělí 28. 4.
0,25l Fazolová | ||
1. | 150g Grilovaný vepřový steak na medu a hrubozrnné hořčici, bramborové krokety, tatarka | 159 Kč |
2. | 250g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, špenát, cibulka | 159 Kč |
3. | 150g Smažený karbanátek, domácí bramborová kaše, okurek | 159 Kč |
4. | 250g Kuřecí Ondráš, zeleninová obloha | 159 Kč |
5. | 150g Křehké kuřecí medailonky na kari a zázvoru, rýže Basmati | 159 Kč |
6. | 150g Pikantní restovaná krůtí jatýrka na cibulce a slanině, bramborové krokety, tatarka | 159 Kč |
Úterý 29. 4.
0,25l Frankfurtská | ||
1. | 150g Zbojnický špíz z vepřové panenky s klobásou, cibulí, slaninou a česnekovým dipem, pečené Grenaille | 159 Kč |
2. | 150g Kuře na paprice (stehno bez kosti), houskový knedlík | 159 Kč |
3. | 150g Moravské uzené, hrachová kaše s cibulkou, chléb | 159 Kč |
4. | 250g Kuřecí Ondráš, zeleninová obloha | 159 Kč |
5. | 150g Pikantní vepřová plec s jalapeňos, hranolky | 159 Kč |
6. | 250g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem | 149 Kč |
Středa 30. 4.
0,25l Valašská kyselica s klobásou | ||
1. | 150g Smažený krůtí řízek naložený v podmáslí, domácí bramborová kaše | 159 Kč |
2. | 250g Hovězí Chilli con carne, chléb | 159 Kč |
3. | 150g Thajská kuřecí pánev Wok, rýže Basmati | 159 Kč |
4. | 250g Pikantní masová směs v bramboráku | 159 Kč |
5. | 150g Vepřový steak zapečený s tvarůžkem a slaninou, hranolky, tatarka | 159 Kč |
6. | 150g Výběrová treska na másle s bylinkami, domácí bramborová kaše | 169 Kč |
Čtvrtek 1. 5.
Státní svátek - vaříme pouze dle stálého jídelního lístku |
Pátek 2. 5.
0,25l Drůbeží vývar s nudlemi | ||
1. | 150g Argentinský marinovaný vepřový steak, pečené Grenaille, česnek. dip | 159 Kč |
2. | 150g Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka | 159 Kč |
3. | 150g Domácí sekaná s houbami, šťouchané brambory, okurek | 159 Kč |
4. | 250g Pikantní masová směs v bramboráku | 159 Kč |
5. | 150g Kančí guláš, houskový knedlík | 169 Kč |